Bloggarkiv

Ericas löshårsjobb

här är några av ericas kunder från förra månaden:   rakt, vågigt eler lockigt, 40cm långt upptill 70cm långt!

Publicerad i

Rött drömhår

Svart, rött, lila, blått och fuschia. Ja, inte exakt i den ordningen men nästan ;) Löshår fastsatt med keratinvax- metoden, 60cm.  

Publicerad i

Skapa en assymetrisk frisyr

Denna kund vill spara ut håret på ena sidan (andra sidan har en sidecut). Detta är andra omgången av löshår. Nu med orange/rött och regnbågsfärgat :)  Keratinvax- slingor av äkta hår kan göra under!

Publicerad i

Erbjudande på hårförlängning!

Mellan 6- 28/5 2014 har vi kampanjerbjudande på hårförlängningar med keratinvax! Ca 25-30% rabatt på våra ordinarie priser. Passa på att boka in er för att få långt hår inför sommaren, studenten mm. Vi jobbar endast med 100% äkta remyhår

Publicerad i

Lekfulla färger

Åh, när denna kund kom in och ville förlänga ena sidan så visste jag exakt hur jag ville göra! Blonda slingor med rosa, lila och blått för det perfekta ”My Little Pony”- håret :) Keratinvax- slingor från She by SoCap.

Publicerad i

Hela längder

Oftast när man börjar spara ut håret så växer inte allt hår ut jämnt, då är det bra att fuska med lite löshår! Här har vi satt in några keratinvax slingor för att fylla ut längderna så frisyren känns rakare

Publicerad i

Över/underhår + löshår

När en kund vill ha en effektfull frisyr kan det se ut såhär: Svart överhår med rött underhår, och sen slängde vi i rött löshår också! 80st keratinvax- slingor.

Publicerad i

Röd ombre med hårförlängning

Janina ville tillbaka till det röda, fast en naturlig röd denna gång!Så vi gjorde en röd ombre och satte in hennes blonda löshår igen, fast denna gång som rött (tonades i 2 färger). Ps. Bilderna visar färgen olika beroende på

Publicerad i

Från blond ombre till röd ombre

Janina har haft detta löshår i, tog ut det nu eftersom vi ska ändra hennes hårfärg…Tonade det i en ljusbrun röd nyans upptill och rödoarnge nertill med Matrix ColorSync :)

Publicerad i

Från kort till långt hår

Kund innan och efter hårförlängning med keratinvax 60cm långt, färgerna #2 och #4.Löshår från She by SoCap.

Publicerad i

Kundkollage

  Här kommer lite bilder på kunder som vi haft sistone… Hårtatuering med rakade mönster i graffiti- stil. Samma sak på andra sidan.  En tjej som tog studenten 2013! Grattis :) Smink och hår fixades på salongen dagen till ära.

Publicerad i

Crazy Colors- extensions

Vågar du inte färga ditt hår i en galen färg? Då är löshår ett perfekt alternativ! Vi har fyllt på vårt lager av crazy colors :) Denna leverans bestod av violet, turkos, ljusblått, äppelgrönt, rosa och orange keratinvax- slingor från

Publicerad i