Bloggarkiv

Festfransar

fransförlängning

Modell: Tea F Thime. Fransar, smink: Salong Barock. Foto: EmlaFoto www.emlafoto.com Glöm inte att boka er tid för fransförlännging inför jul och nyår *blink blink* ;) www.salongbarock.se -> boka tid!

Publicerad i

Perfekt fransförlängning

bästa fransförlängningen

Glöm inte att följa oss på Instagram och Facebook, där uppdateras det nästan varje dag! ;) Sök på @salongbarock och Salong Barock.

Publicerad i

Olika fransar

Förra gången hade jag 0,2 på fransarnas tjocklek men denna gång ville jag ha 0,15 och det tycker jag är bättre eftersom det blir mest naturligt, jag vill ha väldigt naturligt :) Övre bilden är med 0,2 och den undre

Publicerad i

Fransförlängning med L

Tog ingen bild innan på kunden, bara efter :P L och J/B böj upptill 11mm långa.

Publicerad i

Mörkare, längre, tjockare och böjda!

Fransförlängning kan göras med olika fransar, det finns olika former på fransarna, sk. böj. De heter C, D, J, B och L. Längderna varierar nellan 6mm upptill 15mm långa! Man använder alltid olika längder vid en fransförläng, kortast längt in

Publicerad i

Utan mascara!

Fransförlängning kan göras på olika sätt, oavsett om man vill ha en fransförtjockning eller lösögonfrans-effekten så anpassar man sig efter just ditt öga.

Publicerad i

Fransförlängning: före och efter

Publicerad i

Tidskrävande jobb

Att jobba med fransförlängning är nog inte för alla… det tar tid och kräver tålamod när man arbetar på en kunds öga och sätter en frans i taget. Det värsta jag hört är att en kund fick ”sina nya fransar”

Publicerad i

Trainee priser!

15 april börjar Evelinn här på salongen och är trainee efter hennes utbildning på Lashia. Hon jobbar enbart med fransförlängningar och under hennes trainee- period kommer hon ha förmånlig pris på våra ordinarie priser, nämligen -50%. Nytt set kostar 475kr

Publicerad i

Mascaraeffekten med lösögonfransar

Ögonfransförlängning kostar 950kr första gången, sen kostar det 450kr för påfyllning. Det gör stor skillnad, kolla bara på bilderna på en av våra kunder!

Publicerad i

Fransar i bilder

Fransar gör stor skillnad för helheten av ansiktet. När man har längre, tjockare och mörkare fransar ser man piggare ut, man ser gladare ut och man känner sig snyggare! Halvera sminktiden på morgonen med fransförlängning, se snygg ut dygnet runt,

Publicerad i

Vackra fransar!

Slipp mascara med fransförlängning. Franslängd: 9mm, 12mm och 13mm. Tjocklek 0,15mm och 0,25mm. Strå för strå- metoden. Fransförlängningen som inte skadar dina egna fransar!

Publicerad i